Przepis dnia   |   Szukaj przepisu   |   Najlepsze przepisy   |   Najpopularniejsze przepisy


Chleb domowy
Ciasta
Dodatki do dań
Domowe wędliny
Drinki
Dziczyzna
Na grillu
Makarony
Małe danka
Nalewki
Napoje
Pizza
Przetwory
Ptactwo
Ryby
Sałaty
Sosy
Warzywa
Wieprzowina
Wołowina
Zupy

Na biwaku
Klasyka domowa
Kuchnia polska

Australia
Bułgaria
Chiny
Francja
Grecja
Hiszpania
Indie
Japonia
Kresy
Meksyk
Portugalia
Rumunia
Szwajcaria
Szwecja
Tajlandia
Turcja
USA
Węgry
Włochy
k. żydowska


Polecamy:
Codziennie nowa
promocja -
sklep internetowy

traffi.pl
Produkty spożywcze i artykuły agd - sklep internetowy
Przepisy kulinarne
Twój cudowny ogród ogrodniczka.pl
Porady prawne
prawomocne.pl


Gotowana szynka wcześniej peklowana

Jest delikatna i pełna smaku. Smakuje dobrze, a nawet jeszcze lepiej na zimno w towarzystwie ostrego sosu.
całkowity czas przygotowania: 150 minut
liczba porcji: 12-16
koszt: trochę kosztuje

składniki:
1 peklowana szynka o wadze około 3 kg
2 marchewki
2 korzenie pietruszki
kawałek selera - około 15 dag
1 cebula
3 liście laurowe
5 ziaren ziela angielskiego
10 ziaren czarnego pieprzu
10 ziaren jałowca
4 goździki


sposób przygotowania:

Zobacz ten przepis na MniamMniam.pl





Osoby, które zainteresował ten przepis oglądały również:
Focaccia - wersja podstawowa
Pieczone piersi kurczaka z pesto, pomidorami i mozarellą
Parówki o smaku tak nieparówkowym, że szalenie przepyszne!
Roladki z piersi indyka z pesto zielonym
Peklowanie mięsa na sucho
Kurczak smażony z makaronem ryżowym oraz ananasem, papryką i pędami bambusa
Bardzo kruche babeczki, co to się w mig robi!
Pieczone piersi kurczaka z pesto, pomidorami i mozarellą
Gulasz z piersi kurczaka z selerem naciowym


strona główna | zasady korzystania ze strony | kontakt